×
En del av Stockholms stad
Musik
Mack Beats
Mack Beats
Foto: Pressbild

Arkiverat evenemang:

Mack Beats + Rosh


torsdag 28 mars
Nalen •Konserten är ett av Kulturhuset Stadsteaterns samarbeten under 2019. Biljettlänken tar dig vidare till Nalens bokningssida.

MACK BEATS

Mack Beats var en doldis inom hiphop kretsar då han enbart var verksam som producent och levererade beats till artister som Ison & Fille, Mohammed Ali och Stor. Men under 2013 trädde han fram som artist i och med debutalbumet Centrum som släpptes 2013.

Med kritikerrosade debutalbumet Centrum (2013) klev Marko "Mack Beats" Saez fram i rampljuset från doldis till soloartist. På meritlistan som producent stod artister som Ison & Fille, Aleks, Stor, Grillat & Grändy och Mohammed Ali, men nu blev Mack Beats ett eget tungt namn på den svenska hiphop-kartan. Albumet blev flerfaldigt nominerat till Grammis, P3 Guld och Nöjesguidens Stockholmspris. Tillsammans med gäster har sen dess turnerat kontinuerligt samt själv värmt upp som DJ innan artister som Kendrick Lamar och Drake.

ROSH


Rosh, foto: Fritz Dolling

Rosh slog igenom 2014, då bara 18 år gammal, med uppmärksammade gästinhopp hos Ison & Fille och Mack Beats. 

Senare återvände han med en uppsättning om våldet i förorterna tillsammans med Lancelot Sakile Ncube och Lola Zackow på Dramaten. Rosh hade inte tagit studenten – men har ändå hunnit rappa i tio år. Musiken var hans fristad från utanförskap och rasism. Med samarbeten med Ison & Fille, Mwuana, Lilla Namo, Jaqe och Mack Beats har han blivit en självklarhet på hiphopscenen.

Nalen Klubb
Insläpp: 20:00

Scen: 21:00
Stänger: 24:00
18 år
Denna konsert är stående.2019 när huset vid Sergels torg renoveras finns Kulturhuset Stadsteatern istället på över tio platser runt om i stan! Nalen är en av de platser där vi dyker upp under 2019. Läs om våra nya spelplatser här.

MusikNalen