×
En del av Stockholms stad
Kretsteatern

Om Kretsteatern

LITE OM OSS

När Parkteatern går i vinteride tar Kretsteatern vid. Vi turnerar runt om i staden med ett program fyllt av musik och teater. Kretsteatern vill nämligen komma nära. Bokstavligt talat. Därför är vår mission att bli DIN teater.

En som spelar där du bor med ett program som vi tror att du gillar. Som en lillasyster till Parkteatern, som flyttar in, flyttar runt och finns för alla. Vi vill göra teater enklare. Att nå. Och förstå.

Välkommen till Kretsteatern. En teater som kostar lite men känns mycket.

BOKA BILJETTER

Biljetter bokas här eller på 08-506 20 200.
Vår mobila biljettkassa öppnas en timme innan föreställningens början på varje spelställe.


SÅ HÄR BÖRJADE DET

Kretsteaterns allra första premiär ägde rum i Gubbängens folkskola 1956. I januari 2017 återinvigdes den och turnerar åter i ytterstaden under vinterhalvåret. I samarbete med Stockholms olika stadsdelar besöks lokala scener i exempelvis Farsta, Vällingby och Skarpnäck. Repertoaren varvar nya produktioner med befintliga föreställningar från Kulturhuset Stadsteatern såväl som från det fria kulturlivet och enskilda artister.

Parkteaterns aktiva arbete med turné och samverkan i stadsdelarna är något som Kretsteatern bygger vidare på. Den varierade repertoar som är Parkteaterns signum kommer att speglas i den nya verksamheten.

Håll koll på vårt spelschema här.