×
En del av Stockholms stad
Skärholmen
Foto: Bastion & Amphi

Skärisbiografen

Skärisbiografen i Kulturhuset Stadsteaterns lokaler i Skärholmen visar dokumentärer och spelfilmer, kortfilmer och animerat från olika delar av världen. Filmfestivaler och andra speciella samarbeten gör det möjligt att visa filmer som annars inte skulle visas. Vi visar filmer för barn, unga och vuxna. 

FILMVISNINGAR PÅ SÖNDAGAR OCH MÅNDAGAR

Skärisbiografen är din kvartersbioraf och visar filmer på söndagar och måndagar. Varje månad släpps ett nytt filmprogram med både nya och äldre filmer, regissörssamtal och annat kul för alla åldrar. Ibland är det fri entré och annars koster en biobiljett 50 kr både för barn och vuxna. Det aktuella filmprogrammet hittar du här

FILM I SKOLAN

Att se film på bio som barn är en upplevelse som lägger grunden för framtida biobesök och filmupplevelser. Film i skolan är en viktig del i biografverksamheten och det vi har filmvisningar för alla åldrar från förskola till gymnasiet. Med fokus på barn och unga har vi ett program som tar upp viktiga ämnen, både på skoltid och fritid. Det aktuella film i skolan-programmet hittar du här. 

TYCK TILL OM DIN NYA BIO!

Vad har du för idéer och förhoppningar på din nya bio i Skärholmen? Vill du ha en filmklubb, få filmtips, se film med vänner och familj? Kanske se film med klassen och göra egna filmer? Eller visa dina egna filmer? Träffa regissörer eller andra filmarbetare i samband med filmvisningar? Samarbeta med oss? Berätta!

Mejla oss på: bioskarholmen@stadsteatern.stockholm.se