×
En del av Stockholms stad
Musik
Sandro Cavazza
Foto: Pressbild

Arkiverat evenemang:

Sandro Cavazza


Hörsalen


Med över 320 miljoner streams på både eget material och som featureartist är chansen stor att du redan har hört Sandro Cavazzas röst. Kanske hörde du den på Aviciis internationella hit album Stories (Gonna Love Ya, Sunset Jesus), eller förra årets tropical house hit Beautiful Life av Lost Frequencies. Eller så har du kanske upptäckt rösten på Aviciis senaste hit Without You som även är Grammisnominerad i kategorin Årets Låt.

I våras släppte han sin debut-EP som innehåller den internationellt hyllade singeln What It Feels Like. Låten adderades på Spotifys New Music Friday i USA och ryktet började spridas på några av de största bloggarna i USA att en nytt stjärnskott från Sverige började se dagens ljus.

EPn reflekterar omfattningen och bredden av Sandros musik samtidigt som den viktigaste ingrediensen består: emotionell ärlighet. "Jag vill göra ett album som är mångsidigt och speglar mer än bara en sida av mig som artist", säger Sandro.

Ärligheten syns även i hans scenspråk där han bjuder in hela publiken till en intim upplevelse. Värme, passion och en stor dos spelglädje är nyckelord för Sandros framträdanden och vart du än befinner dig i publikhavet känner du dig inkluderad i det som händer på scenen.


Dörrar 19:00
Konsert 20:00
Endast sittplatser

Information

Scen

Hörsalen

Speltid

1:10 h, ingen paus

Premiär

12 april 2018

Pris

  • Ordinarie:195 kr
  • Ung under 26 år:100 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Musik

Just nu inga föreställningar inlagda