En del av Stockholms stad
Musik
Nisse Landgren.
Foto: ©ACT / Sebastian Schmidt

Arkiverat evenemang:

Nisse Landgrens hörna


14 december 2017 19:00


I sin hörna presenterar Nisse Landgren ett axplock av sina favoritartister. Nisses gäster bjuder på en rejäl dos musik men vi får även en inblick i vad som gömmer sig bakom musiken och artisteriet.

Nisse Landgren om årets gäster:

Helen Sjöholm

17 november, Stora scenen


Foto: Caroline Roosmark

"Helen Sjöholm är en artist som tog Sverige med storm när hon kom från i princip ingenstans till att bli en av våra största och folkkäraste artister genom huvudrollen i Benny Anderssons och Björn Ulvaeus musikal Kristina från Duvemåla. I hennes fall blir guldet inte till sand som det sjungs om i musikalen, snarare blir allt hon rör vid till guld. Sympatisk som få är hon, Helen Sjöholm, och jag ser mycket fram emot att få träffa henne, att snacka lite och spela ihop. Med sig har Helen två önskemusiker, Martin Östergren, piano, och Ulric Johansson, bas."

Eva Dahlgren

14 december, Stora scenen
Bilj. 435 kr. 

"Om Eva Dahlgren kunde jag skriva spaltmeter. En enastående kvinna och artist. Jag har beundrat henne ända sedan jag första gången kom i kontakt med henne, i Melodifestivalen för mycket länge sedan. Hon satt på en hög pall och sjöng till eget gitarrkomp med ett slags pudelfrisyr. Jag satt i den stora festivalorkestern och spelade och kände längst inne att det här är början på nåt stort. Jag hade rätt! Eva är en artist med integritet, värme, ödmjukhet, ett starkt patos och hon går hela tiden framåt. Undersöker nya vägar, vågar prova nya förhållningssätt."

Information

Scen

Speltid

1:40 h, ingen paus

Premiär

25 januari 2017

Pris

  • Ordinarie:435 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Musik, Stora scenen, Hörsalen

2017-12-14
torsdag
19:00
Eva Dahlgren Utsålt