×
En del av Stockholms stad
Musik

Arkiverat evenemang:

Jenny Lysander + Gab De La Vega + Birthplace

Presenteras av Stockholm Straight Edge


onsdag 13 september 2017
Lava • Fri Entré


Jenny Lysander Jenny Lysanders musik har en närmast kuslig och transcendental klang. Hennes låtar kan liknas vid de kala och ödsliga nordliga stränderna, samstämmig med den kalla och blå horisonten där en vintersol endast kort visar sig för att snart gå ner igen. Musiken är melankolisk och skör, samtidigt som den trots allt ändå någonstans andas hopp och mod. Jennys senaste skiva Northern Folk från 2015 är fantastisk och för tankarna till artister som Sophie Selmani och Emma Ruth Rundle. Vi är jätteglada att hon vill spela hos oss!

Facebook >
Spotify >
Hemsida >

Gab De La Vega (Italien)Efter att ha spelat hardcore och punk i flera år, kände Gab att det var dags att göra något nytt. Resultatet av en akustisk gitarr, punkens tre ackord och vaga folkinfluenser är Gab De La Vega. Texterna är politiska och samhällskritiska, men innehåller också livsberättelser och personliga tankar. Gab De La Vega lever och uppmuntrar även andra att anamma en vegan straight edge-livsstil. Kan liknas vid artister som Against Me! eller xTrue Naturex.

Facebook >
Spotify >
Bandcamp >

Birthplace (Norrköping)

Solig akustisk emo med en touch av country från Norrköping. Birthplace har hållit på sedan 2014, och består av Petter och Karl-Oskar som skickar demos till varandra och gör små album av dem.  Skivan Clear Blue Skies var min (Oscars) absoluta favorit förra sommaren.   

Facebook >
Spotify >
Bandcamp >


Insläpp 19.00
Lava (t-bana Centralen)
GRATIS

Alltid drogfritt, alltid alla åldrar.

Ingen sexism, rasism, homofobi, funkofobi eller annat förtryckande beteende. Animaliska produkter undanbedes.

I samarbete med UNF, IOGT-NTO och NBV.

MusikLavaUngFri entré