Konst/Design

Vårt äventyr i Sydkorea

25 februari - 13 mars 2017
Lava Bibliotek & Verkstad • Fri Entré

De tre vännerna Roza, Gabriella och Amina åkte till Seoul för att lära sig om den Sydkoreanska kulturen som de alltid varit fascinerade av. De dokumenterade allt de såg, vad de åt och vad de kände, och visar nu upp allt i en utställning inne i Lava Bibliotek & Verkstad för att sprida det till andra unga och inspirera till att ge sig ut i världen. De släpper också en vloggserie inom kort!

Lava

Lava är ett bibliotek som välkomnar alla mellan 14–25 år. Lava möjliggör för egen kreativ verksamhet. Här kan du låna böcker, instrument och verktyg, arbeta i verkstan och få stöd att förverkliga egna projektidéer.

Öppettider:
Måndag 15–19
Tisdag–torsdag 13–17, 17–19 LAVA Lab, läs mer
Fredag 13–19
Lördag–söndag 11–17

Fredag 25/5 stänger Lavas ordinarie verksamhet 17.00. Det går dock fint att låna/lämna böcker. 19.00 öppnar vi igen för konsert.