×
En del av Stockholms stad
Forum/Debatt
Bernard-Henri Lévy
Foto: Ali Mahdavi

Arkiverat evenemang:

TALKS: Bernard-Henri Lévy


Hörsalen


Franske filosofen Bernard-Henri Lévy, bokaktuell med The Genius of Judaism, möter författaren och journalisten Per Svensson i ett djuplodande samtal.

I mer än fyra årtionden har Bernard-Henri Lévy varit en av de stora rösterna i diskussionen om moral och etik. Nu konfronterar en av Europas främsta filosofer och aktivister sina andliga rötter och den religion som alltid har inspirerat och format honom – men som han aldrig helt har räknat med.

Han är just nu aktuell med boken The Genius of Judaism, där Lévys texter på många sätt ger en ny förståelse för vad det innebär att vara jude idag. Om detta kommer han samtala tillsammans med journalisten Per Svensson.

Programserien TALKS arrangeras av Kulturhuset Stadsteatern och Judisk Kultur i Sverige i samarbete med Dagens Nyheter, med stöd av Kulturrådet, Stockholms Stad och Stockholms Läns Landsting. Program och regi: Lizzie Oved Scheja.

(OBS! Vid biljettköp med DN-rabatt eller Judisk kultur-rabatt, medtag ditt DN-kort/Judisk kultur-medlemskort och visa upp det i dörren tillsammans med biljetten.)

Information

Scen

Hörsalen

Speltid

1:00 h, ingen paus

Premiär

26 oktober 2017

Pris

  • Ordinarie:130 kr
  • Stud. från 26 år:100 kr
  • Pensionär:100 kr
  • Ung under 26 år:100 kr
  • Upptäck DN:100 kr
  • Medlem i Judisk Kultur:100 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Forum/Debatt, Hörsalen

Just nu inga föreställningar inlagda