×
En del av Stockholms stad
Film
Fredrik Wikström Nicastro

Arkiverat evenemang:

Stockholms filmskola: Fredrik Wikström Nicastro

Film & samtal


Klarabiografen


Måndag 2 oktober är det dags för säsongens första omgång av Stockholms Filmskolas inspirationsseminarier för unga filmentusiaster. Då samtalar Andrea Reuter, filmrecensent och programledare med högaktuella filmproducenten Fredrik Wikström Nicastro.

Seminarier är ett viktigt komplement till den praktiska undervisningen på Stockholms Filmskola. En mängd framgångsrika regissörer, fotografer, manusförfattare, producenter, klippare m.m. har tagit sina första steg där. Vi har bjudit in några av dem för att berätta om det som inspirerar dem, för att prata om film och förutsättning för film i Sverige och i Europa.

Nu välkomnar vi Fredrik Wikström Nicastro till Klarabiografen för ett inspirerande samtal! 

Fredrik är tidigare elev på Stockholms Filmskola (1998 – 1999), och gick därefter vidare till att studera på dåvarande Dramatiska Institutet. Han är idag producent och långfilmschef på SF’s produktionsbolag Tre Vänner. Fredrik har bl a producerat Snabba Cash-trilogin, Ett öga rött, Pojken med guldbyxorna och nu senast kritikerhyllade Borg. Måndagen den 2 oktober kommer han till Klarabiografen på Kulturhuset för att hålla ett inspirationsseminarium för studenterna på Stockholms Filmskola och andra filmintresserade. Andrea Reuter intervjuar.

Efter samtalet med Fredrik Wikström Nicastro visas Snabba cash - Livet deluxe!

Synopsis:

JW lever i landsflykt, nu fast besluten att få reda på vad som hänt med sin försvunna syster Camilla. Spåren leder till Stockholms undre värld. Jorge ska göra en sista stöt; Sveriges största värdetransportrån någonsin. Men han möter en kvinna från sitt förflutna - Nadja.  Polisaspiranten Martin Hägerström blir infiltratör i en hemlig operation med mål att fälla ledaren för Stockholms serbiska maffia - Radovan Krajnic. Natalie Krajnic - Radovans dotter, hamnar i korselden då pappan blir utsatt för ett mordförsök. Hon blir nu motvilligt indragen i en maktkamp inom den serbiska maffian. Allas öden förseglas i denna avslutande del av "Snabba Cash"-trilogin.

Om filmen:

Originaltitel: Snabba cash - Livet deluxe
Genre: Drama/action

Längd: 2 tim 7 min

Land: Sverige
Produktionsår: 2013

Text: Otextad

Tal: Svenska, spanska, serbiska, engelska
Regi: Jens Jonsson
Medverkande: Joel Kinnaman, Matias Varela, Dejan Cukic, m fl.

Visningsformat: DVD

Information

Scen

Klarabiografen

Premiär

2 oktober 2017

Pris

  • Ordinarie:70 kr
  • Pensionär:70 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Film, Klarabiografen

Just nu inga föreställningar inlagda